چطور هندوانه رسیده انتخاب کنیم؟ + ۸ راه تشخیص هندوانه شیرین و رسیده
[ad_1]
هندوانه، این میوه رسیده و قرمز رنگ در گرمای تابستان آرامش را به ارمغان می آورد و تشنگی را برطرف می کند. اما سنت های ایرانی و آداب و رسوم قدیمی نشان می دهد که هندوانه از قدیم الایام همنشین شب های زمستان بوده است. پای هندوانه جزء لاینفک شب یلدسکا است که تعطیلاتی برای خداحافظی با پاییز و آغاز زمستان است.
با نزدیک شدن به شب یلدا، شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چگونه بفهمیم هندوانه رسیده است؟ بریدن هندوانه، برش دادن آن و دیدن بی مزه بودن آن حال شما را بد می کند. در این مقاله می خواهیم به شما در انتخاب یک هندوانه رسیده و شیرین کمک کنیم. باشد که کسانی که این مقاله را نخوانده اند هندوانه های بی مزه، رنگ پریده و نارس دریافت کنند!
هندوانه بر خلاف بسیاری از میوه های دیگر پس از برداشت نمی رسد. به عبارت دیگر نمی توان هندوانه ای خرید و در گوشه آشپزخانه منتظر رسیدن آن بود. در حالی که طالبی ها و سایر خربزه ها بعد از چند روز در دمای اتاق نرم می شوند، شیرینی آنها به زمان چیدن آنها بستگی دارد، نه به نرمی آنها در گوشه آشپزخانه. در اینجا هشت نکته در مورد نحوه رسیدن هندوانه وجود دارد، این که آیا آن را از بازار خریده اید یا در باغ خود پرورش داده اید. نکاتی که به شما کمک می کند هندوانه رسیده را از چندین هندوانه تشخیص دهید:
1. به شکم هندوانه نگاه کنید
هندوانه دارای یک قسمت زیرین یا شکم است که در طول رشد با زمین در تماس است که به آن نقطه مزرعه می گویند. اینجا محل یک هندوانه زرد رسیده است که گاهی به آن کره می گویند. اگر رنگ این لکه سفید باشد به معنای نارس بودن هندوانه است.
2. روی پوست هندوانه ضربه بزنید
با استفاده از بند انگشتان، با انگشت خود به مرکز هندوانه ضربه بزنید یا لمس کنید. یک هندوانه رسیده توخالی به نظر می رسد. هندوانه نارس صدای بلندتری دارد، در حالی که هندوانه نارس صدایی کم دارد. درست است که یادگیری تفاوت بین این صداها کمی تمرین می خواهد، اما دانستن این نکته به شما کمک می کند تا یک هندوانه رسیده را انتخاب کنید. اگر فکر می کنید نمی توانید تفاوت بین این صداها را تشخیص دهید، نگران نباشید. میتوانید از یک پرورشدهنده هندوانه در بازار محلیتان یا از یک مدیر میوهفروشی بخواهید که هندوانه را بکوبد تا بتوانید خودتان بشنوید و سپس هندوانه را بخرید.
3. هندوانه را بو کنید
هندوانه را بردارید و از بقیه هندوانه ها جدا کنید و بوی خوبی به آن بدهید. هندوانه رسیده باید کمی بوی شیرین بدهد. بوی هندوانه رسیده باید شبیه طعم طالبی باشد. اگر هندوانه بوی شیرینی می دهد، ممکن است به این معنی باشد که هندوانه بیش از حد رسیده است.
4. هندوانه را فشار دهید
به آرامی دو طرف هندوانه را فشار دهید تا ببینید آیا کمی انعطاف پذیر است یا خیر. پوست هندوانه نباید نرم باشد. پوست هندوانه مانند پوست برخی میوه های دیگر نیست که با رسیدن آن ها نرم می شوند. از طرفی پوست هندوانه رسیده نباید سنگ سفت باشد.
5. هندوانه را وزن کنید
اگر از طریق تست های بالا هنوز نمی توانید انتخاب خود را بین چندین هندوانه محدود کنید، وزن آنها را با هم مقایسه کنید و یکی را که سنگین تر به نظر می رسد انتخاب کنید. این تست همیشه 100٪ دقیق نیست، اما می تواند کاملا قابل اعتماد باشد.
آیا در باغ گل صد تومانی کاشته اید؟ میخواهید بدانید تقریباً چه زمانی میرسد؟ روش های زیر را امتحان کنید:
6. به تقویم نگاه کنید
آیا بسته های بذر هندوانه خود را ذخیره کرده اید و تاریخ کاشت را ثبت کرده اید؟ بسیاری از گونه های استاندارد تجاری هندوانه بر اساس توضیحات روی بسته بذر به خوبی عمل می کنند، مشروط بر اینکه سایر شرایط وجود داشته باشد: خاک خوب، آبیاری کافی و بدون مشکل آفت. هندوانه رسیده از این گونه ها باید به اندازه ای باشد که روی بسته بذر مشخص شده است، اگرچه بسته به شرایط باغ شما می تواند بسیار متفاوت باشد.
7. ساقه را بررسی کنید
برگ ها و ساقه هنوز باید سبز و سالم به نظر برسند، اما در هندوانه رسیده ساقه نزدیک میوه تغییر رنگ داده و قهوه ای می شود. همچنین به وضوح در حال خشک شدن است. به عبارت دیگر، اگر ساقه هنوز سبز باشد، احتمالاً هندوانه کاملاً نرسیده است. اگر کل ساقه و برگ ها قهوه ای شد، هندوانه ها احتمالاً دیگر نرسیده اند و بهتر است قبل از خراب شدن آنها را برداشت کنید.
8. به هندوانه نگاه کنید و دوباره ضربه بزنید
در واقع هندوانه را از ساقه نکشید، بلکه همانطور که در بالا توضیح داده شد به آن ضربه بزنید. یک هندوانه رسیده صدای متمایزی دارد و اگر همه نشانگرهای دیگر به رسیده بودن اشاره کنند، تست ضربه زدن گزینه خوبی است.
هندوانه ها به راحتی از ساقه جدا نمی شوند، اما انتهای ساقه در نزدیکی هندوانه می تواند به آرامی ترک خورده و در هنگام رسیدن قهوه ای شود. شاید این روش کمی عجیب به نظر برسد، اما از آنجایی که برخی افراد از این روش استفاده می کنند، در این مقاله به آن پرداخته ایم.
هندوانه آبدار: کمکی برای غلبه بر گرمای تابستان و جزء لاینفک سفره یلدا
هر زمان که هندوانه ای می خرید یا می چینید، آگاهی و دقت می تواند تضمین کند که یک هندوانه رسیده و خوشمزه خواهید داشت. از بررسی شکم زرد هندوانه تا صدای توخالی خوب هنگام ضربه زدن، هر یک از این روش ها می تواند به شما در انتخاب بهتر کمک کند. یادگیری تشخیص بو، وزن و حتی بررسی ساقه ابزارهایی هستند که به تجربه چیدن هندوانه شما کمک می کنند.
به یاد داشته باشید که هر مرحله از فرآیند نیاز به تمرین دارد و هر بار که از این تکنیک ها استفاده می کنید مهارت های خود را بهبود می بخشید. همچنین، تعامل با پرورش دهندگان محلی و یادگیری از تجربیات آنها می تواند شما را در شناسایی هندوانه های رسیده متخصص کند.
در نهایت، هدف این مقاله نه تنها لذت بردن شما از خوردن هندوانه، بلکه خوشحالی و رضایت از روند انتخاب آن است. با این دانش می توانید مطمئن باشید که هر بار که هندوانه را گاز می گیرید طعم شیرین و مطبوعی را تجربه خواهید کرد. پس با خیال راحت هندوانه ها را انتخاب کنید و از انتخاب هوشمندانه خود لذت ببرید. برای چیدن هندوانه رسیده چه ترفندی دارید؟ ما خوشحال خواهیم شد که با شما به اشتراک بگذاریم.
[ad_2]